fbpx

Please view the site in portrait mode.

header shape image

TRECCE ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ PECORINO

Υλικά Για 4 άτομα:
  • 1 συσκευασία Trecce Primo Gusto
  • 1 lt φρέσκο γάλα
  • 150 γρ. τριμμένο τυρί pecorino
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • Αλάτι-φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά προτίμηση
Εκτέλεση: Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε τα Trecce Primo Gusto με το γάλα. Προσέχουμε να είμαστε σε χαμηλή φωτιά, ειδικά μόλις πάρει βράση, γιατί το γάλα φουσκώνει όταν βράζει. Θα πάρει λίγο παραπάνω από το εάν βράζαμε τα ζυμαρικά μας με νερό, γι’ αυτό τα προσέχουμε και αν μειωθεί πολύ η ποσότητα του γάλατος, απλά προσθέτουμε λίγο γάλα. Στο τέλος θα έχουμε μία υπέροχη κρέμα από το γάλα και το άμυλο. Όταν είναι έτοιμα τα ζυμαρικά μας, πασπαλίζουμε με το pecorino, το μοσχοκάρυδο, λίγο αλάτι (είναι αρκετά αλμυρό το pecorino από μόνο του) και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε ζεστά με λίγο έξτρα pecorino.