TORTELLINI ΣΕ ΣΟΥΠΑ MINESTRONE
Υλικά (για 4 άτομα): 1 συσκευασία Tortellini Formaggi
- 1 1/2 lt. ζωμό λαχανικών
- 50 γρ. σέλερι κομμένο σε κυβάκια
- 100 γρ. καρότα κομμένα σε κυβάκια
- 100 γρ. κολοκύθια κομμένα σε κυβάκια
- 140 γρ. αρακά
- 80 γρ. φασόλια μαυρομάτικα βρασμένα
- 2-3 κ. σούπας κόκκινη σάλτσα pesto
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά Tortellini Formaggi σύμφωνα με τις οδηγίες σε αλατισμένο νερό. Ζεσταίνουμε τον ζωμό λαχανικών και ρίχνουμε τα καρότα, τα κολοκύθια και το σέλερι. Σιγοβράζουμε για 10 – 15 λεπτά και ρίχνουμε τον αρακά και τα φασόλια. Συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 5 λεπτά και προσθέτουμε τα Tortellini μαζί με 1 φλιτζάνι νερό στο οποίο έβρασαν. Ρίχνουμε την κόκκινη σάλτσα pesto, σιγοβράζουμε για 1 – 2 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε σε μπολ.