fbpx

Please view the site in portrait mode.

header shape image

TORTELLINI CON FUNGHI

Υλικά Για 4 άτομα:
  • 1 συσκευασία Tortellini Primo Gusto
  • 1 συσκευασία μανιτάρια portobello
  • 1 συσκευασία λευκά μανιτάρια
  • 1 σφηνάκι λευκό κρασί
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. θυμάρι ξερό
  • 250 ml κρέμα γάλακτος
  • 200 γρ. mozzarella τριμμένη
  • Αλάτι και πιπέρι κατά προτίμηση
Εκτέλεση: Τεμαχίζουμε κάποια μανιτάρια σε ροδέλες και άλλα τα σπάμε σε ακανόνιστα μεγέθη. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μαζί με το σκόρδο που έχουμε ψιλοκόψει, το αλάτι, το πιπέρι και το θυμάρι. Μόλις τα μανιτάρια μας έχουν πάρει ωραίο ρόδινο χρώμα, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε τα Tortellini Primo Gusto σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε μπόλικο νερό. Μόλις είναι έτοιμα τα ρίχνουμε, κατευθείαν στο τηγάνι με τα μανιτάρια, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη mozzarella, ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε με φρέσκο πιπεράκι.