fbpx

Please view the site in portrait mode.

header shape image

SPAGHETTONI CACIO E PEPE

Υλικά Για 4 άτομα:
  • 1 συσκευασία Spaghettoni No 7 Primo Gusto
  • 1 κ.σ. μαύρο πιπέρι
  • 1 κ.σ. λευκό πιπέρι
  • 1 κ.σ. ροζ πιπέρι
  • 3 κ.σ. βούτυρο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 100 γρ. τριμμένο τυρί pecorino
  • 1 κ.σ. αλάτι χοντρό
Εκτέλεση: Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε τα Spaghettoni No 7 Primo Gusto σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε μπόλικο νερό. Σπάμε στο γουδί τα πιπέρια μας. Σε ένα τηγανάκι σε μέτρια φωτιά βάζουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει. Βάζουμε τα 2/3 της ποσότητας μας από τα πιπέρια, το αλάτι και αφήνουμε τα πιπέρια να βγάλουν τα αρώματά τους. Μόλις είναι έτοιμα τα ζυμαρικά μας τα μεταφέρουμε στο τηγάνι μαζί με λίγο από το νερό τους, ρίχνουμε το pecorino και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε με φρέσκο ελαιόλαδο και το υπόλοιπο τριμμένο πιπέρι.