RAVIOLI ΜΕ ΨΗΤΑ ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ & ΒΑΣΙΛΙΚΟ
Υλικά (για 4 άτομα): 1 συσκευασία Ravioli Formaggi
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 250 γρ. τοματίνια σε 3 χρώματα
- ανθό αλατιού
- 1/2 φλ. φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
- λίγα φιστίκια Αιγίνης χοντροτριμμένα (προαιρετικά)
- φρεκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά Ravioli Formaggi σύμφωνα με τις οδηγίες σε αλατισμένο νερό. Κόβουμε στη μέση τα τοματίνια και τα βάζουμε σε ταψί. Τα περιχύνουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με ανθό αλατιού. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 15 λεπτά. Σουρώνουμε τα Ravioli με τυρί και τα ρίχνουμε στο ταψί με τα ψητά τοματίνια. Πασπαλίζουμε με τον βασιλικό. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με φιστίκια Αιγίνης (προαιρετικά) και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.