fbpx

Please view the site in portrait mode.

header shape image

RAVIOLI ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ''ΤΡΟΥΦΑ'' ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ

Υλικά Για 4 άτομα:
  • 1 συσκευασία Ravioli Primo Gusto
  • 500 γρ. τριμμένo τυρί Parmigiano-Reggiano
  • 2 κ.γ. λάδι τρούφας
  • 50 ml κρέμα γάλακτος
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση: Για το μπισκότο παρμεζάνας προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Στρώνουμε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί. Απλώνουμε την παρμεζάνα σε 4 κύκλους διαμέτρου 7cm. Ψήνουμε μέχρι να λιώσει η παρμεζάνα (περίπου 3-4 λεπτά) και απλά βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει. Το μπισκότο μας είναι έτοιμο. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε τα Ravioli Primo Gusto σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε μπόλικο νερό. Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε το βούτυρο για να το λιώσουμε, όχι να καεί και να αλλάξει χρώμα. Μόλις τα ravioli μας είναι έτοιμα τα ρίχνουμε απευθείας στο τηγάνι με το ζεστό βούτυρο, ρίχνουμε περίπου 250 γρ. παρμεζάνα, την κρέμα γάλακτος, φρέσκο πιπέρι και αν χρειάζεται λίγο από το νερό που έβραζαν τα ζυμαρικά. Αποσύρουμε από το μάτι, προσθέτουμε το λάδι τρούφας και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε με το «μπισκότο» μας και επιπλέον φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα.