fbpx

Please view the site in portrait mode.

header shape image

PAPARDELLE MEDITERRANEO

Υλικά Για 4 άτομα:
  • 1 συσκευασία Pappardelle Primo Gusto
  • 200 γρ. φρέσκα τοματίνια
  • 1 ματσάκι δυόσμο
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 φλυτζάνι ελιές χωρίς κουκούτσι
  • Φρέσκια mozzarella
  • 5 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι κατά προτίμηση
Εκτέλεση: Κόβουμε ροδέλες τα τοματίνια, ψιλοκόβουμε την ελιά και το φρέσκο κρεμμυδάκι, κόβουμε τη mozzarella σε κυβάκια και τα τοποθετούμε όλα σε ένα μεγάλο μπολ. Τα ανακατεύουμε μαζί με τα ελαιόλαδο, τον δυόσμο και το αλατοπίπερο και αφήνουμε να μαριναριστούν. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε τις Pappardelle σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε μπόλικο νερό. Μόλις είναι έτοιμες σουρώνουμε και τις βάζουμε κατευθείαν στο μπολ με την μαρινάδα μας. Ανακατεύουμε καλά, αλατίζουμε και σερβίρουμε.