fbpx

Please view the site in portrait mode.

header shape image

LASAGNE ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

Υλικά Για 2 άτομα:
  • 5 φύλλα Lasagne Primo Gusto
  • 1 κιλό σπανάκι
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδοo
  • 3 κ.σ. βούτυρο
  • 200 γρ. (1 συκευασία) τυρί κρέμα ι
  • 2 αβγά
  • Φρέσκια mozzarella
  • Baby σπανάκι για το σερβίρισμα
  • 1 κ.γ. παπαρουνόσπορο
  • Χονδρό αλάτι
Εκτέλεση: Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε τα Lasagne Primo Gusto σε μπόλικο νερό, για περίπου 10-12 λεπτά, προσέχοντας να μην κολλήσουν μεταξύ τους. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο μαζί με το σπανάκι, το αφήνουμε να τσιγαριστεί για περίπου 4-5 λεπτά και προσθέτουμε το τυρί κρέμα, το αλάτι και ανακατεύουμε. Σε ένα μαντεμένιο τηγάνι, βάζουμε το βούτυρο που έχουμε λιώσει σε ένα κατσαρολάκι ή για μισό λεπτό στο φούρνο μικροκυμάτων. Από πάνω τοποθετούμε τα Lasagne εναλλάξ με τη γέμιση, το σπανάκι και το τυρί. Στο τέλος βάζουμε τη mozzarella κομμένη σε φέτες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσει η mozzarella. Βγάζουμε από τον φούρνο προσθέτουμε τα αβγά και ξαναβάζουμε στον φούρνο για άλλα πέντε-δέκα λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν τα αβγά. Σερβίρουμε με φρέσκο πιπέρι, παπαρουνόσπορο, χονδρό αλάτι πάνω στον κρόκο και φύλλα από baby σπανάκι.