fbpx

Please view the site in portrait mode.

header shape image

FARFALLE ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Υλικά Για 4 άτομα:
  • 1 συσκευασία Farfalle Primo Gusto
  • 4 φιλέτα κοτόπουλο από μπούτι
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κ.σ. καπνιστή πάπρικα
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1 κ.σ μουστάρδα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 συσκευασία καλαμπόκι
  • 1 συσκευασία baby σπανάκι
  • 1 κ.γ. χοντρό αλάτι
Εκτέλεση: Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκιές. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το κοτόπουλο, 3 κ.σ. γιαούρτι, το ελαιόλαδο, την πάπρικα, το αλάτι και το σκόρδο. Σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες. Σε ένα τηγάνι ανάβουμε τη φωτιά στο πιο δυνατό, αφήνουμε να κάψει καλά και βάζουμε το κοτόπουλο μαζί με τη μαρινάδα. Μετά από δύο λεπτά χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε μαγειρεύοντας το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές. Χρειάζεται περίπου 20 λεπτά να μαγειρευτεί καλά. Στο μεταξύ σε μία κατσαρόλα βράζουμε τις Farfalle Primo Gusto σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε μπόλικο νερό. Όταν είναι έτοιμες και βεβαιωθούμε ότι το κοτόπουλο μας είναι επίσης μαγειρεμένο, ρίχνουμε τις Farfalle στο τηγάνι μαζί με το καλαμπόκι, το υπόλοιπο γιαούρτι και το σπανάκι. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με λίγο φρέσκο baby σπανάκι επιπλέον.